Over ons

Ontwerpbureau Navis past als een jasje om mij heen. Noem het vele interesses of leergierigheid. Al van jongs af wil ik alles weten hoe iets werkt of moet maken. 

Nadat ik de opleidingen automatiseringstechniek en Industrieel Product Ontwerp heb afgerond ben ik aan de slag gegaan als projectengineer en later als productontwerper. Het presenteren van de producten aan de klanten was mij op mijn lijf geschreven.

Hier heb ik 2011, samen met mijn vrouw, mijn werk van gemaakt met Studio Feest. “De klant om ver blazen” door grafisch vormgeving. Doordat de vraag bleef toenemen hebben wij er eerst afstand van gedaan, omdat we het niet konden combineren met onze full-time baan. Maar in 2020 heb ik toch de keuze gemaakt om uit loondienst te gaan en ben begonnen met Navis VOF. Dit bestaat uit de handelsnamen Ontwerpbureau Navis en Studio Feest.

Studio Feest richt zich nu op gifts en Ontwerpbureau Navis kan gezien worden als een reclamebureau met uitgebreide diensten. Hoe wij reclame maken verschilt per project. Bij het ene project past een subtiele animatie, een rijdende visitekaartje vraagt om gelikte belettering en jouw idee presenteren aan de investeerders gebeurt regelmatig met een 3D print.

Kortom: Graag tot ziens bij Ontwerpbureau Navis in Aalten

“Als je weet hoe het moet is het simpel"

Rick Navis

Deze Bedrijven

Hebben ons de vertrouwen gegeven om een product

Recente Projecten

Om een idee te geven hoe (goed) we jou kunnen helpen

Wij Presenteren Voor Jou

Door de veelzijdigheid van onze diensten helpen wij veel verschillende bedrijven.

Is jouw bedrijf of product toe aan een presentatie? Presenteer dan met behulp van een professional.